Ystad TK dubbelstege

Saltsjöbadens Tenniscenter

 

Välkommen! Du hittar aktuella positioner samt pågående utmaningar i stegen under "Stege" i menyn.

 

Spelperiod

Stegen är öppen för spel/utmaningar under perioden 30/5 till 21/8.

 

Avgift

100 kr/par + ev medlemsavgift. Avgiften faktureras.

 

Anmälan

Vi tar emot anmälningar tom 21 juli. Anmälan sker via e-post innehållande namn och mobilnummer till båda spelarna i dubbelparet. Nyanmälda börjar sin klättring längst ner på stegen. Mer info kommer till er som anmäler er.

  
Riktlinjer
 
  • Efter en utmaning har ni två veckor på er att spela och rapportera matchen. De som blivit utmanade har störst intresse av att se till att matchen blir av i tid, då de som blivit utmanade förlorar på walk over om ingen match har rapporterats när två veckor har gått.
 
  • Kontaktuppgifter till de övriga spelarna hittar ni under ”Tabell” i menyn. Klicka på valfritt, gulmarkerat, dubbelpar för att se deras kontaktuppgifter (kräver inloggning - en gemensam inloggning per dubbelpar).
 
  • Ni kommer överens med er motståndare om tid, bokar & betalar banan på egen hand. Här, i Backhandsmash, matar ni sedan in tid och bana via länken med texten "Lägg till tid och spelplats” (under "Stege" i menyn, kräver inloggning - en gemensam inloggning per dubbelpar).
 
 
 
 
 
Kom ihåg
  • Ta med bollar.

     
  • Rapportera resultat här i Backhandsmash (under "Stege" i menyn, kräver inloggning - en gemensam inloggning per dubbelpar).
 
Med hopp om många välspelade matcher i sommar...